Eli një femer e sinqert , e dashuruar në profesionin e saj po bënë që qdo ditë puna e saj të jetë e pranishme tek qdo femër e cila e dashuron të qenurit e bukur .

Ajo gjendet në qytetin e Pejës më sakt në lagjen Fidanishte dhe se salloni saj ofron qdo gjë sa i përket elegances dhe bukuris suaj .

Në shum emisione të cilat Eli ishte tregoj se puna e saj profesionale ka aritur që ajo të shpërblehet me shum vende të para në Kosovë Turqi etj , e që garat mbi punen profesionale i preferon shum .

Ju miq lexues të portalit tonë ju ftojm që ta vizitoni Elin dhe të shifni punen e saj profesionale nga afer .

Adresa (Lagjeja Fidanishte Pejë )

28053424_1926894457620619_56610136_n 28053234_1926894450953953_529408904_n