Berat Ganiqi si njeri ndër kritikuesit më të mëdhenëje të pushtetit aktual në Pejë sot është kandidat zyrtar i listes së Vetëvendosjes në Pejë .

Po deshmon që dashuria e ti për grupin është e veqant dhe se do punoj në të mirën e qytetarve të qytetit të Pejës në qoftëse i besohet mandati i këshilltarit komunalë  .

Berati për këto zgjedhje ka vendorur të konkuroj me numerin 38 në Listen e VV me nume 10 .

 

 

21462340_10159283390115324_8786646777709860089_n