Partia SocialDemokrate ka numerin 18 në zgjedhjet e 22.Tetorit 2017 dhe në brendesin e saj ka njerzit më të mirë sepse janë ata që po tregohen dita ditës që janë më të vërtet njerzit më fuqi plot tha Kreshnik Husaj-Kika i cili është edhe bartës liste në PSD-ën e Pejës .

Socialdemokratet e kanë deshmuar ndër vite që kanë sukses dhe që suksesi i tyre do të deshmohet edhe tani , sepse Pejanet duke votuar SocialDemokratet do të tregojnë vlera tha Kika .

Lista jonë është list e fitores në të gjinden njerzit më të mirë dhe ju duhet votuar ata tha Kika .

Lista e PSD-ës në Pejë  PSD 18

1.Kreshnik Husaj

2.Flamur Margataj

3.Leonora Kamaj

4.Besnik Goqi

5.Shaban Qorraj

6.Gyltene Berisha -Krasniqi

7.Rexhep Sefaj

8.Jasmina Krasniqi

21557488_10212572160552415_4247323882014929744_n