Eduart Deda që njifet si Mister Peja 2017  dhe Mister Internacional Kosova 2017 po shifet në plazha të ndryshme të Bashkimi Evropian .

Ai këto ditë vizitoj Zvicren po përveq saj po shifet edhe ne shtete tjera si Italia e më gjër, ai ka filluar ti sbuloj linjat seksi te trupit të ti , e që pran Eduardit shifet qe po qendron me dashuri vllau i ti i cili është një bisnisman shum i njohur në zvicer .

Shikojni fotot e Eduardit që shifet me seksi se sa qe e keni par ndonjeher .

20562040_1877967195863717_1646924740_n

20614432_1877967209197049_1445926553_n

20614819_1877967275863709_235280122_n