Djali nga Gjakova që ka filluar fuqishem të jetë personazh i modës të jetë njeri ndër qunat që po remben fuqishem qmimet e spektakleve , Petrit Quni Mister Kosova 2017  mori besimin e juris profesionale i cili tashme pritet ta perfaqesoj Kosoven në garat ballkanike dhe në qoftse mer bekimin ballkanik djaloshin mund ta shofim në garat evropiane dhe botrore .

Petrit Quni tashme ka nenshkruar kontraten e parë dhe se po pret ftesen e seminarit ballkanik që pritet të mbahet në Serbi .

20229493_1542978635758616_2839924357834064957_o 20106556_1542978455758634_4607149928140486065_n