Flamur Margataj është djali qe po shifet përplot ambicje dhe me nje frym te re të zhvillimit politik në vendin tonë .

Ai është nga qyteti i Pejës por që më veprimtarin e tij është në Austri e që fryma e tij politike është e modernizuar dhe evropiane .

Planet e tij janë të kjarta dhe përplot shpres i cili po mundohet që me stafin e tij ta sjell një frym ndryshe në qytetin e Pejes dhe mbarë Republiken e Kosovës ai është parë këto ditë në shum aktivitete politike .

Flamur Margataj ne zgjedhjet lokale do ta keni si ofert politike ne zgjedhjet e 22.Tetorit nga PDU per asamblen komunale ne Pejë .

20031008_545786499145690_1090953825_n