Adam Ulluri kryetar I Partis Demokratike të Unitetit po punon që fuqishem të dal në zgjedhjet lokale .

Ulluri këto ditë ka fuqizuar PDU në qytetin e Pejës duke angazhuar ish banorin e Big Brotherit Albania 8 Kiken për ta fuqizu degen e PDU në Pejë dhe duke ja besuar kandidaturen për kryetar të Pejës .

E Kika tha se me PDU po ndihem mirë dhe se me 22-Tetor 2017 do ju tregoj si fitohet Peja .

PDU ka fuqi politike sepse është e kjartn në synimet e saja tha Kika.

IMG_20170701_193058