Organizatoret Agjensioni i Modes Kiki Models dhe Home VIP kanë vendosur që të publikojn 10 vajzat e para të spektaklit Miss Mister Kosova 2017 .

Ne jemi ne pregaditje e siper për finalen e madhe dhe se 15.Korriku 2017 po afrohet ne garë kemi 20 vajza dhe se jemi ne pregaditje te tyre , vajzat kanë ardhur nga gjitha viset ku ka shqiptarë tha Driton Gashi drejtor i spektaklit .

Ne vazhdim ndiqni 10-shen e parë .

 

1.Dashuria-Gjirokaster 

19369092_745201848993973_1924325463_o

2.Margarita-Tiran 

19398773_1362824767147463_2012559877_n

3.Loriana- Ferizaj 

19400826_10211834064300470_1645956103_o

4.Qendresa- Istog 

18767871_301376686978145_8076446870511988328_n

5.Ela -Prishtinë 

19401592_10211834064180467_86205362_o

6.Sofije -Shkup 

19397758_467527123590507_533409011_n

7.Ketjona -Tiranë

18620013_1397956710292029_4315657251812382919_n 

8.Lola -Tiran 

18739884_301377636978050_6714605282354703228_n

9.Ester -Shkoder 

12717858_189685441392924_2550106515033453719_n

10.Sanela -Pejë (Sarajevë)

maxresdefault