Në organizim të Agjensionit të Modes Kiki Models dhe Agjensionit Home VIP tashme kanë filluar pregaditjet e spektaklit Miss Mister Kosova 2017 ku ne kuader të keti spektakli kanë konkuruar 65 meshkuj e ne sjellim 10-shen e parë të këti spektakli i cili do te mbahet me 15.Korik 2017 në qytetin e Prishtines ne Hotel Grand gjysem finalja e duke vazhduar ne finalen e madhe me 20.Korik 2017 ne Hotel Swis Diamand .

 

 

1.Briliant Kuqi -Junik                                            

19149062_1377190579035126_1318658021407819618_n

 2.Eduard Deda-Pejë

19369925_10211825814734236_1404827148_n

3.Mergim Bajraktari -Skenderaj

19369804_10211825819814363_2140720172_n

 4.Valdrin Shala- Rogovë

19239508_10211825820014368_1261454106_n

5.Bali Rrahmanaj-Prizren

19398848_10211825819494355_833816404_n

6.Meriton Bajraktari-Skenderaj                                            

19397946_10211825818934341_731373215_n

7.Agonit Berisha-Pejë

19369699_10211825819534356_1091618675_n

 8.çlirim Prushi -Kaqanik

19369736_10211825815694260_867981781_n

 9.Valon Prenqi-Gjakovë

19369779_10211825820134371_1504297612_n

10.Faton Gjuka – Istog 

19389540_10211825909496605_759014047_n