Kandidati për kryetar të komunes se Pejes në zgjedhjet lokale 2017 Kreshnik Husaj -Kika ka filluar fuqishem pregaditejet e ti për Pejën sepse mendon se në zgjedhjet e fund vitit do dal trimfues .

Dyshoj se mund të ketë mashkull serioz që mund të më sfidoj për ta fituar Pejën këtë vitë sepse të gjithë i shof të fshehur në fustanat e partive politike tha Kika

Kandidatet për kryetar te qytetit të Pejës janë zagar të disa përsonave që janë sulltan në partit e tyre dhe për këtë Peja nuk do lejoj sepse Peja do përmbyes sulltanatet e njerzve që po fshihen pas forcave politike tha Kika  .

Vlen te ceket se Kika la garen e kandidatit për deputet për tu pregaditur për zgjedhjet lokale e që deri me tani ka mbeshtetjen e tri  partive politike PSD  PDU dhe BSDAK që pritet të dalin te bashkuara për ta fituar Pejën. .